ATS Automaten Totaal Service

Over Ons

Alles goed geregeld

ATS Automaten

ATS ontzorgt u graag door het (full-service) plaatsen en onderhouden van automaatoplossingen op uw locatie. Denk hierbij o.a. aan scholen, bedrijven & sportclubs. Wilt u liever in eigen beheer uw klanten en/of personeel in uw kantine voorzien van koffie, frisdrank of een (gezonde) snack? Bestel dan online uw producten.

Via onze webshop zijn alle automaatartikelen en tevens bevoorrading voor uw kantine eenvoudig te bestellen. Naast een goede service vinden wij het ook belangrijk dat u snel en overzichtelijk de beschikking heeft over alle benodigde producten. 
Op deze manier hoeft u niet alles op voorraad te houden en dat voorkomt verspilling en bespaart geld! 
Iets waar iedereen blij van wordt!
ATS Automaten
Online bestellen

Al jarenlang een

Automatische keuze

ATS Automaten Totaal Service verzorgt al jaren op diverse locaties frisdrank-, zoetwaren- en koffieautomaten. Natuurlijk zijn wij trots op het vertrouwen dat onze klanten ons door de jaren heen hebben gegeven om hen geheel of gedeeltelijk te ontzorgen. 
 
Elke dag opnieuw staat ons team voor onze klanten klaar om de service te bieden die onze klanten van ons gewend zijn. Veel processen, waaronder het monitoren van de automaten en ons voorraadbeheer, zijn daarin geautomatiseerd. Uiteraard blijft het persoonlijk klantcontact voor ons heel belangrijk. 
Automatische keuze
Meer over onze service

Uw automaat

Volledig verzorgd

ATS heeft een samenwerking met een aantal grote aanbieders op het gebied van o.a. drinks en snacks. Zoals bijvoorbeeld Coca Cola, Mars, Redbull, Friesland foods en Riwax, zodat u uw klant en/of personeel altijd kunt voorzien van A-merk producten.

Op basis van deze concepten en de samenwerking met onze partners, zullen wij onze unieke concepten tot uitvoering brengen. Wat inhoudt dat wij het volgende voor u verzorgen:
• De Investering (afhankelijk van de omzet)
• Plaatsing van de automaten
• Assortiment en vullen van de automaten
• Productwisseling
• Het bijhouden van verkoopresultaten
• Automatenonderhoud
• Automatenreiniging
Volledig verzorgd
Contact