ATS Automaten Totaal Service

ATS Concepten

ATS Mini Shop 24h oplossingen

ATS Mini Shop 24h concept

Mini Shop 24h

Service voor uw bezoekers die net dat ene product zijn vergeten?
Of snel en simpel extra service willen bieden?

Gemak dient de mens!

Maak handig gebruik van onze 24h Mini Shop oplossing.
Mini Shop 24h

ATS Mini Shop 24h concept

MS 24h | Overdekte oplossing

Voor de grotere en drukkere locaties bieden wij een complete oplossing die wordt geplaatst in een modern unit. Door het complete assortiment kunt u uw klanten snel voorzien van de 'vergeten' boodschappen.

Dé manier om uw klanten op een hoogwaardige wijze te bedienen!
MS 24h | Overdekte oplossing

ATS Mini Shop 24h concept

MS 24h | Outdoor oplossing

-
MS 24h | Outdoor oplossing

ATS Mini Shop 24h concept

Outdoor & Indoor oplossingen

Naast alle mooie outdoor oplossingen verzorgen wij ook graag uw kantoor, magazijn, school of binnen locatie van een moderne passende automaat oplossing.

Of het nu gaat om frisdrank, zoetwaren, belegde broodjes of non-food producten. Met onze oplossingen biedt u een compleet assortiment aan uw klanten/medewerkers.

Naast de full-service oplossingen bieden wij huur oplossingen of een combinatie van beide.

Bij de huuroplossing bent u in staat om snel en overzichtelijk de automaat producten te bestellen in onze webshop. Alle automaat producten worden eventueel ook per stuk aangeboden zodat u geen grote voorraad nodig hebt en derving tot een minimum wordt beperkt. Wel biedt dit de mogelijkheid om een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden.

Naast de levering bieden wij tevens de mogelijkheid op een SERVICE abonnement. Met deze oplossing heeft u geen omkijken naar de voorraad van de automaat en worden de producten u automatisch aangeleverd zodra het nodig is.

De gemakkelijke totaal oplossing!

ATS Automaten concept

ATS | Indoor oplossing

Voor uw bedrijfs- en Kantoorkantine bieden wij moderne oplossing van alleen frisdrank automaten tot een compleet assortiment frisdranken en etenswaar. 
ATS | Indoor oplossing